2012. szeptember 17., hétfő

Végre...

valahára 2 hónap után végre megjött a várva várt levél.....
Ma megkaptam az OGYEI-től(Országos Gyermekegészségügyi Intézet) a határozatot miszerint:
"Ezúttal szeretném értesíteni,hogy kisfia Turbucz Bence  USA-ban történő műtétjének szükségességét indokoltnak tartjuk!"
....pontosan két hónapja tudtuk meg,hogy alkalmasak vagyunk azóta "ültek" az OGYEI-be rajta akkor megfogadtam,hogy csak akkor írok a blogunkba róla ha már papírunk is va....na ma megérkezett!!!!
De még most jön a fekete leves...az igazi harc...az OEP.....
Sajnos nem gondoltuk ,hogy ilyen sokáig ülnek rajta ezért amikor felvettek a várólistára akkor október 25.-ét adták a műtét időpontjának amit akkor Júliusba elérhetőnek véltünk(de mivel nyár volt szabadságon mindenki,ezért szinte elrepültek a hetek...) ....Sajnos az Amerikaiak előre kérik a teljes összeget a műtét előtt 1 hónappal(vagyis szept.25.-ig)ki kéne érnie ellenkező esetbe tolódik a műtét...
Hát még van 8 napunk ami kevés de azért reméljük összejön...

A másik dolog amibe most benne vagyunk,hogy ma újra ovi volt!!Holnap meg kezdődik a mozgásfejlesztés ami heti 4 nap lesz(sajna még az időpontok nem tetszenek)ebből 2 nap egyéni és 2 nap egy kisfiúval együtt...hát holnap kiderül milyen is lesz!!!

Szerdán meg irány PEST!!!!!Egy drága barátnőm felajánlotta,hogy aludjunk náluk amit itt is nagyon köszönünk!!!!!Viki készülj mert kettőt alszunk és megyünk!!!! :)

De most ismét várakozunk és legközelebb akkor írok róla ha már megint papírunk lesz....de remélem mihamarabb összejön....




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése