2012. július 30., hétfő

Úszás kezdete

Elérkezett a várva várt első úszás óra...Bence már az este próbálgatta a úszó-sapit és a szemüveget nagyon várta már a reggelt...Reggel a csajokat elvittük mamáékhoz(kb 5 km-re tőlünk laknak itt Gyulán)és utána irány az uszoda!!!Majdnem elkéstünk mert annyian álltak sorba..de szerencsére pont betoppantunk.
Hát az edző néni egy szuper kedves aranyos néni...
Először besétáltak a vízbe...és leültek a lépcsőre.Elsőnek az arcát kellett beletenni a vízbe amit sajnos nem szeret(de kezdetnek nagyon ügyesen csinálta)buborékolni kellett a szájával,különböző dolgokat felvenni a vízből úgy hogy merülni kellett volna!!de a fiam addig nyújtózott amíg el nem érte közbe a fejét elfordította,hogy még véletlenül se érjen bele a vízbe a feje.Sokat sétáltak is meg deszkával siklottak....
Azt beszéltük meg hogy most az elsődleges cél,hogy víz alá dugja a kis fejét és itthon is gyakoroljuk...Hiába nem vagyunk egyformák elsőszülött lányom mái napig is félve merül(11 éves) a középsőm(9 éves)meg sellő mert állandóan víz alatt van.
Bence 45 percig volt a vízbe amikor közölte,hogy mára elég elfáradt.Holnap nem megyünk(Pestre kell utaznunk) de szerda,csütörtök,péntek ott leszünk és leküzdjük az akadályt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése